Centre de excelență la informatică, matematică și fizică

Programul “Hai la Olimpiadă!” se adresează elevilor și studenților doritori de performanță și a căror creativitate și dorință de cunoaștere sunt evidente, fiindu-le însă necesar sprijinul unor profesori pasionați și al unor concursuri în care să-și testeze cunoștințele.

Alături de unii dintre cei mai pricepuți profesori de matematică, fizică și informatică, Fundația eMAG susține 54 de centre de studiu unde peste 5.000 de copii se pregătesc pentru concursuri și olimpiade organizate la materiile ce-i pasionează.

În anul școlar 2020-2021, în ciuda restricțiilor impuse de pandemie, copiii au continuat să studieze în toate cele 52 de centre, sub îndrumarea a 341 de profesori de elită. Împreună cu toți acești profesori speciali, susținem pregătirea unor noi generații, copii ce vor deveni la rândul lor profesori, formatori de opinie, profesioniști.

Fundația eMAG acoperă cheltuielile pentru materialele didactice necesare și pentru plata profesorilor și pune la dispoziția acestora un portal de unde poate fi administrată activitatea fiecărui centru de pregătire.

Pentru înscrieri accesați linkul https://sites.google.com/site/hailaolimpiadasv/home

Termen: 11 octombrie

Lasă un răspuns